المقادير:
كوب دقيق
1/2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
3/4 كوب سكر بودرة
6 بيضة + فانيليا
مربي + مكسرات او كريم شانتيه او شيكولاتة
الطريقة:
1-ينخل الدقيق والبيكنج بودر
2-يضاف السكر الي البيض بالتدريج ويضرب بالمضرب حتي يغلط قوام الخليط (علامة الشريط)
3-تضاف الفانيليا ثم الدقيق علي شكل رشات خفيفة ويعجن بالسكين العريض علي شكل دائرة مع شق في الوسط حتي ينتهي المقدار
4-يصب في صاج فرن مبطن بالسمن وتخبز في فرن حار حوالي 10 دقائق
5-تقلب علي ورق شفاف مرشوش بالسكر البودرة وتدهن بالمربي او الكريم شانتية
6-تلف بسرعة علي شكل اسطوانة ثم تلف بالشفاف وتترك لتبرد
7-يرش سطحها بالسكر البودرة او تدهن بالمربي وترش بالمكسرات او تدهن بالشيكولاتة